Ponuka

Svadobná fotografia :

Deň a okamih, ktorý sa nevráti späť a vždy tak rýchlo ubehne. Preto sa snažím o to, aby mali mladomanželia na čo spomínať. Väčšina ľudí stále uprednostňuje fotografovanie spoločných foto, páru, v svadobný deň. Keď sa tak rozhodnú, musia rátať s časom naviac ešte pred obradom. Mojim záujmom je nasnímať pekné fotografie, na ktoré sa bude ešte dlhé roky pozerať a spomínať, len to sa niekedy nedá keď je málo času. Preto sa snažím mladomanželom ponúknuť možnosť, fotiť sa v iný ako svadobný deň (napr. v stredu pred svadbou). Každý jeden pár, ktorý som takto fotila, to môže len odporučiť. Tiež tam bol prvotný “šok“, ale všetko sa dá, postup vysvetľujem každému na osobnom stretnutí… Vznikne omnoho viac fotografií a môžeme ísť na rôzne miesta. Pri fotení nie je žiaden stres, skôr zábava a výsledok potom stojí za to. K fotografovaniu svadby počas celého dňa, odovzdávam fotografie upravené na USB. Album alebo fotoknihu viem vyrobiť na požiadanie (Bližšie info na: info@alice.sk)

Predsvadobné rande :

Fotenie ako skúška pred svadbou. Kde vzniknú fotografie, z ktorých sa dá spraviť svadobné oznámenie, rôzne svadobné doplnky a darčeky pre hostí.

Portréty, boudoir foto :

Veľa ľudí chce mať na seba pamiatku v podobe pekného upraveného portrétu. Či už pre seba alebo ako darček. Môže sa fotiť takmer kdekoľvek, klasické portréty v ateliéri, alebo niekde v exteriéri. V prípade odvážnejších foto sa dá prenajať priestor alebo nájsť niečo podľa predstáv. (Bližšie info na: info@alice.sk)

Školy, oznamká, tablá a pozvánky :

Či už školy základné alebo stredné, fotievam najmä portréty, z ktorých sa upravia foto na tablá a maturitné oznámenia. Tu sa dá aj individuálne dohodnúť. Pozvánky na oslavy, jubileá, alebo iné príležitosti sa dajú spraviť formou foto tiež. Stačí nápad a príležitosť.

Rodinná fotografia, deti a tehotenské foto :

Pamiatková fotografia na krásne životné chvíle ako je fotografovanie mamičiek v tehotenstve, tak aj detičiek po narodení alebo celých rodín. Pri tomto žánri využívam rekvizity a pozadia pre rôznosť fotografií. Fotografie vždy prejdu úpravou a všetky dobré cca 100ks + odovzdávam na CD a k tomu v cene dostanete aj niekoľko vytlačených fotografií. Zákazku odovzdávam vždy max. do týždňa po fotení. Záleží od momentálneho vyťaženia. Objednať sa treba minimáne dva týždne pred plánovaným fotením. (Sviatky a v nedeľu fotografujem len výnimočne-všetko záleží na dohode.)